Снимка: Bulgaria ON AIR

Партиите да не подкрепят мандата за съставяне на правителство, апелираха от Политическо движение "Социалдемократи". Бившият коалиционен партньор на "Продължаваме промяната" смята, че предложеният проектокабинет единствено ще доведе до напрежение в обществото.

"Не видяхме никаква нулева толерантност към корупцията. Не видяхме хора, които трябваше да влязат в затвора. Не видяхме подобряване на икономиката в страната. Сега реално сме свидетели на коалиция, в която лъжците ще закрилят крадците", каза председателят на ПД ''Социалдемократи'' Елена Нонева пред Bulgaria ON AIR.

"Там се работи на парче. Пуска се по малко, за да се каже, че нещо се прави, но това е крайно недостатъчно. Хората стават все по-бедни и се отваря една огромна бездна, в която има риск нашата държава да падне изцяло в най-скоро време", коментира д-р Георги Петров.

Коментари Напиши коментар

25

Ето какво предстои

преди 3 месеца

Марийчето /брюкселската снахичка/ и Денков /фалшивия академик/, ако създадат правителство, ви чака следното:1./ Ще съборят руските паметници в страната.2./ Ще ни наложат силово "Истанбулската" конвенция.3./ Ще ни затворят ТЕЦ-овете, определени от Брюксел.4./ Ще ни вдигнат данъците и орежат социалните придобивки,за да може да достигнем 3% инфлация.5./ Границите ни ще бъдат широко отворени за всички селскостопанскиукраински продукти, богати на цинк и олово.6./ДЕСДЯТЪК /данък от 10%/ върху доходите в помощ на Украйна7./ Масово ще се изпраща оръжие за Украйна и призовки от Во

24

Малко за политика

преди 3 месеца

Партиите на войната се обединиха и (като се водят от инструкциите на посолството на САЩ) ще изпратят български войници да воюват в Украйна. Тодор Тагарев, като министър на отбраната ще свърши тази работа. В едно интервю той казва: "Украйна може (да победи Русия) и трябва да и се помогне". И трябва да се позамислим. Много е опасно за нашата национална сигурност да се дава власт на такъв човек.

23

XuTbP5bP

преди 3 месеца

Един съвет, тея лелки с обратните усмивки изобщо не ги слушайте, развиват си преразказите само.