Снимка: БГНЕС

Имаме абсурдна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС, която няма да донесе нищо добро на България. Това заяви в БНТ председателят на коалиционния съвет на "Левицата" Костадин Паскалев. Според него единственото решение на ситуацията са нови избори.

Още по темата

 "Станахме свидетели на разрушаването на обществения морал. Избирателите на ГЕРБ се чудят как ще подкрепят правителство с фигури от ПП-ДБ. Избирателите на ПП-ДБ се чудят как ще управляват с правителство, подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Аз искам някой да ми гарантира справедливостта. Не смятам, че това ще са Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Очевидно е, че в крайна сметка един от консуматорите ще е Делян Пеевски. Въпросът е защо и кой. Отговорът е в зависимостите. Хора, вършили престъпления в присъствието си във властта, са зависими и се страхуват да не бъде разкрито това, което са правили. Това ги кара да се съобразяват с други фактори. Кои са те? Очевидно е, че Гешев има определена информация за изпълнителната власт, вероятно и за законодателната власт. Със сигурност и заради съдебната система, следователно той е враг който трябва да бъде сменен", обяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase