Снимка: БГНЕС
fallback

Първите две партии на изборите - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ събират над 50% от крайния резултат. Те имат всички основания и възможности да направят мнозинство в парламента и да излъчат правителство. Това смята преподавателят по физика и бивш председател на ДСБ - София проф. Вили Лилков, съобщи Нова Нюз.

Oще по темата

„Начина, по който те могат да направят правителство, оставяме на тях. Дали ще бъде коалиция, програмно правителство, или експертен кабинет”, посочи той. Според него двете формации на следващи избори не могат да очакват картината да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

НЕ НЯМА основания

преди 1 година

Ако го направят хората излизат по улиците и свалят това така наречено правителство.

26

Има основания!

преди 1 година

Но, нали платените путинисти от ПП трябва да си изпълнят ангажиментите, за които са получили пари - тласкане на България към установяване на едноличен режим на Радев, излизане от ЕС и НАТО и приобщаване към Евразийския съюз!

25

Прав е Лилков

преди 1 година

Правителство ще има, защото всички партии в Парламента са путинистки. Истинското правителство у нас ще бъде съставено едва след войната в Украйна, когато тези партии ще бъдат поставени извън закона, а главатарите им ще бъдат съдени от Военния трибунал за национално предателство.

fallback