Снимка: БГНЕС

Ще има коалиция, въпросът е в какъв формат.  Ще проведем вътрешнопартийно допитване. Всеки социалист ще каже мнението си. Трябва да има диалог и държавнически решения. България в момента е в безвремие, политиците трябва да говорят, затова са в Народното събрание.

Още по темата
Това каза за "Нова Нюз" Иван Ченчев от БСП.

По думите му въобще не бива да се бутат паметници.

Ченчев потвърди, че БСП поддържа позицията си, че е необходим таван на цените на основни цени от малката потребителска кошница.

Коментари Напиши коментар

12

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 месеца

бЕДНИТЕ - КРЪГЛЕ БЕДНЯЦИ И ОТ БЕДНАТА СРЕДНА КЛАСА НЕКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДЕСНИТЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ОБЕДНЕЯТ. ПОСЛЕ ЩЕ СТАНЕТЕ ОТ БСП И ОТ ЛЕВИЦАТА АМА КЪСНО Е БИБЕ БОЙКОВО КИРЧОВО ЗА КИТКА...

11

Анонимен

преди 2 месеца

ПСИХОДЕСНИТЕ ТАЛИБАНИ РУШАТ ПАМЕТНИЦИ ЗА ДА РЕАБИЛИТИРАТ МОНАРХОФАШИСЗМА, ЗАЩОТО СА ПОТОМЦИ НА ОТРЕБКИТЕ ОТ ЦЗАРСКИЯ ЛАКЕЙСКИ РЕЖИМ. ТЕ СА СПОСОБНИ ДА ВКАРАТ СТРАНАТА ВЪВ ВСИЧКИ ЕСКАЛАЦИИ В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ, ЗАЩОТО НЕ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, ВИНАГИ ДЕМОНСТРИРАТ НАДМЕННОТО СИ ОТНОШЕНИЕ...

10

az

преди 2 месеца

До Анонимен По повод обвинението към Корнелия Н.: Електората на БСП рязко намаля след прословутите думи "Ако не изберем ДП за ДАНС - правителството пада" За това тя няма чак толкова голяма вина. Е - можеше да се противопостави - но щяха да я изгонят от БСП. Втори драстичен спад на електората (съставен предимно от възрастни хора) се случи по време на пандемията от КОВИД 19. и ту вината не е толкова нейна. Можеше да не избира РР за президент.