Снимка: БГНЕС

"Разговори между политици винаги е имало и ще има. Притеснява ме, че това е ненормално за държавата. Докато не започнем да говорим помежду си, няма как да намерим решение. Ако нямаме грижа за държавата, защо се явяваме на избори”, заяви за Нова Нюз Росица Кирова от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ нейната партия е намерила доста теми, по които да се обединят с някои формации.

Още по темата
"Първата цел трябва да бъде да разговаряме в името на България и на българските граждани. Две години държавата буксува. Нужна е финансова дисциплина, има много непопулярни решения, които да бъдат взети", каза тя.

Кирова даде пример с това, че държавата подпомага най-големите, активни и печеливши предприятия. "Трябва да бъде преосмислен подходът за раздаване на помощи", каза тя.

Относно проверките на сегашния регионален министър Иван Шишков за некачестввено асфалтиране на пътища, тя каза, че никой не краде асфалт и вероятно има некоректно поднесена информация.

Коментари Напиши коментар

3

ЕВахти гр0зната

преди 6 месеца

физиомозия с празен поглед,баце! Това е изяло поне половината пица на Кики и Кокор!

2

ББ

преди 6 месеца

тази руската мафия я внедри първо в итн...и след...като се харесаха с тиквата...стана гОУемата работа...е България си и все така бедна,ограбвана от обслужващите раша дпс-гроб...с парите ви...със залъците ви финансират убийства в Украйна хора...с залъците ви финансираха путин през руски поток,финансираха си любовници бойко и авери през лотарийте на божков-пеевски.-домувсчиеви с милиарди...докато вие робувате изоставили децата и домовете си,финансираха путин и убийствата му с ограбеното от вас

1

Анонимен

преди 6 месеца

"тя каза, че никой не краде асфалт и вероятно има некоректно поднесена информация." -- тази е ударена в главата с чук. Асфалтът сам се дематериализира. И е безплатен като въздуха, така че е безсмислено. Съучастница в престъпленията на борисов.