Снимка: БГНЕС

"ДПС ще се яви самостоятелно на изборите на 2 април. Съставът на предизборния щаб е същия, като на предишните. Условията пред кандидатите за депутати са същите. Структурите на ДПС са в готовност за изборите". Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на пресконференция, след като Централният съвет на партията проведе заседание в София, съобщи Нова тв.

Още по темата

От думите му стана ясно, че днес в партията са приели процедурните правила за номинации.

„Ако господин Пеевски има достатъчно номинации, аз ще бъда настоятелен той да не се отказва да е кандидат за депутат от ДПС”, каза лидерът на партията и уточни, че през април 2021 г. самият Пеевски е имал много номинации, но е отказал участие във вота.

Лидерът на ДПС обясни, че се надява на мъдростта.

„Ние трябва да сме извлекли нужните уроци, които историята ни даде шанс да ги научим. От тази гледна точка няма нужда нито от герои-спасители, нито от митове. В тази ситуация за пореден път ще кажа, че ако важи максимата: „обединението прави силата”, в заедност можем да гарантираме просперитет в нашата родина. Това би трябвало да важи и за политиците, и за работата в Народното събрание”, каза Карадайъ.

Коментари Напиши коментар

19

До ,,Анонимен"

преди 1 месец

Хората от изброените региони са с ДПС а, дали ДПС са с тези хора? Направиха ли им живота по-добър? Лично аз имам други наблюдения!

18

хер Ъц

преди 1 месец

Най-пробългарскатъ партия у нашту Парламентъ! Уви!!!! Дотам я докарахме!!!

17

баба мара

преди 1 месец

в новите депутатски листи до 2 мандата всички капиталисти да напуснат икон групировки наречени партии избори до дупка докато ги изчистим те мярка нямат