Снимка: БГНЕС

"Имаме неофициални разговори с "Продължаваме промяната" и ДБ, но нищо повече". Това заяви пиар експертът Арман Бабикян от Гражданско движение "Ние идваме!".

Ние самите 4 пъти призоваваме за обединение и сме абсолютно праволинейни, посочи той. По думите му "присъствието в дадено обединение е безсмислено, ако няма синергичен процес на хора с еднакво мислене, за да може да се води  равностойна надпревара".

Още по темата

"Ако остане дори 1% под чертата от тези, които са склонни да гласуват за просперитет, демокрацията и справедливостта в страната, печели Борисов. Ако някой наистина има желание това да се случи, ще преглъща, ще дава назад", категоричен бе той пред БНР.

Според него на никого не трябва да се отрича ролята в протестите.

"Хубаво е държавният глава Румен Радев бъде оценяван според собствените му възможности. Може да спечели по този начин втория си мандат", категоричен бе той.

Бабикян обобщи, че "при държавния глава промяната е прекалено очевидна".

Коментари Напиши коментар

65

КЬОРАВИЯ

преди 1 месец

БАБИКЯН.ГЛЕДАЙ.СИ.РАБОТАТА.МОЛЯ.ТЕ.НЕ.МЕ.ДОКОСВАЙ.АЗ.СЪМ.ТОДОР.ЖЙВКОВ.ИЗЛИЗАЙ.НА.ВЪН.НЕ.СЕ.УСМИХВАЙ.КАЗАХ.БАБИКЯН

64

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 месец

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ИНДИВИДИ БЛАТНИ БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА РАЗРУШЕНА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОД И ЗАЩО ЗАЩОТО ЧЕРЕПИТЕ ПЛАЩАТ ДА ОВЛАДЕЯТ ВАЖНИ ПОЗИЦИИ Е УСПЯХА СПЕЦ СЪД ЗАКРИТ ХАОС БЕЗВРЕМИЕ БЛАТО ИНФЛАЦИЯ НЯМА ДЪРЖАВНОСТ НИЩО

63

toti

преди 1 месец

Хайде давате всите заедни и кво сабя покаже,какво толква има да делите,нали сме един народ,нали сме обединени за каузата да се изчегърка ГЕРБ и да продължи промяната и просперитета на нацията ,без крадци,лицемери и дупендъри !!!