Снимка: БГНЕС

"Не виждам как може направим коалиция с ГЕРБ и ДПС след предсрочните парламентарни избори на 2 април", заяви депутатът от БСП Борислав Гуцанов пред бТВ.

По думите му хартиената бюлетина не е върната заради резултатите на БСП, а в името на това всеки избирател да има правото и възможността да гласува така, както той прецени.

Гуцанов е доволен, че Народното събрание все пак е събрало нужните гласове за увеличение на минималната работна заплата на 850 лв. от догодина. БСП са настоявали за това в продължение на години и е твърде несериозно да се говори, че социалистите се опитват да се харесат на избирателите си за предсрочните парламентарни избори на 2 април, обясни Гуцанов.

Още по темата
В парламента БСП се стремели да не допускат действия, които не биха допринесли до нищо добро за държавата. Като пример Гуцанов посочи военната и военнотехническата помощ за Украйна, както и обявяването на Гладомора за престъпен.

Защо президентът Румен Радев не наложи вето за даването на военни оръжия на Украйна, запита Гуцанов, който разкритикува работата на служебния кабинет на Гълъб Донев. След като Радев не наложи вето, БСП заедно с "Възраждане" внесоха жалба в Конституционния съд.

48-то Народното събрание пропусна много възможности и излезе от реалния живот в страната, посочи Гуцанов и добави, че дори и министрите социалисти в служебния кабинет не изпълнявали политиката на социалистите.

Коментари Напиши коментар

19

Правда

преди 1 месец

Моралните хора и демократичните държави като САЩ и от ЕС помагат на невинните жертви на терористични агресори и то като приятели безвъзмездно и навреме, не отбиват номера след 10 месеца война и хиляди невинни жертви, само за изгода за ново оръжие и на продажби на по-висока цена. И да престанат БСП да се кланят на терористични диктатори и да поробват и Бг народ под тях, Вето н президента трябва да има за износ на оръжия на терористични групи и режими като Палестинска автономия

18

Истина

преди 1 месец

Ще престанат ли БСП да следват про-руска про-терористична антибългарска анти-демократична политика дори и в ЕС? И да не почитат хилядите навинни жертви на комунистическия престъпен режим, наклеветили лъжливо, осъдили противозащонно, избили несправедливо, ограбили собствеността им,каквито дяволски дела дори геноцид са вършили и нацистите срещу евреите,и руските комунисти срещу християните,освободили ни от турско робство, а сега и ислямските терористи срещу евреи,християни и др.немюсулмани

17

Паню Баирски

преди 1 месец

Тоя нещастен паток защо си въобразява р че нещо зависи от него? Няма място за такива въшки в парламента! Помня баща му - недоубит комунист на подводни лодки във Варна! Срам ме е от такива нещастници!