Снимка: архив, БГНЕС

Външният министър Николай Милков ще бъде изслушан на извънредно заседание на Народното събрание. Повод за това е агресията срещу Християн Пендиков.

Още по темата
Секретарят на българския културен клуб в Охрид беше пребит на 19 януари.

Това стана повод при първото заседание на външните министри на Европейския съюз в Брюксел първият ни дипломат да поиска солидарност със София във връзка с напрежението със Северна Македония и натиска върху българската общност там.

Като дипломатически ход от страна на България след побоя над младия мъж с българско самосъзнание външното ни министерство извика за консултации посланика ни в Северна Македония Ангел Ангелов, припомня БНТ.
 

Коментари Напиши коментар

17

Предложение:

преди 3 месеца

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

16

Българин

преди 3 месеца

Още малко ще ги изслушва това поредно НС. Време е президентът да ги уволни. За да станат безработни, а от икономиите за заплатите им да има пари за чертежите на самолетите. Не знам за какво са ни тези самолети, нито пък къде отидоха 16-те милиарда евра облигационен заем, взет от третото му правителство на лидера им на Герб.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Стефан Пендаров да бъде обявен за персона нонграта още днес, друго въобще не трябва да се обсъжда.