Снимка: БГНЕС

Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена, защото разписаха държавата. Това заяви в Златоград Цвета Караянчева, бивш председател на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

Тя коментира отчета на служебния премиер Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея държавата не просто е в застой, тя „спря да се развива след управлението на Бойко Борисов“. „Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А сега всичко отиде до тавана през последните седем месеца“, добави Караянчева.

Тя определи лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев като аматьори, които са искали да вземат държавата на концесия. „Сформираха коалиция орел, рак и щука и сега не могат да се погледнат. За да управляваш една държава, трябва да познаваш законите, а те потъпкаха законите и Конституция“, подчерта Караянчева.

Тя заяви, че президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев, наричайки ги шарлатани.

„Техният родител каза, че те са шарлатани. Отрече се от тях, но те сътвориха такива скандали във вътрешнополитически и външнополитически план“, посочи Караянчева.

Тя заяви, че целта на ГЕРБ е да достигне до всички избиратели и не са като жълтопаветниците, които не желаят да се срещнат с хората от малките и средните градове.

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 1 месец

А що се отнася И до Златоград, това ,че там е най-"тихо ",съвсем не е така!Много скоро ще стане ясно!'Момчето си отива !"Съвсем сигурно приключва и ГЕРБ!Няма вече прости хора!Има само интересчии!

116

Анонимен

преди 1 месец

Все някой ви е виновен, затова че сте некадърни и не си знаете мястото! Само ако сте от една партия,за да си прикривате далаверите е ок ,нали?Наглост, Наглост, Наглост!

115

Анонимен

преди 1 месец

Срам и позор!И за ЗлатоградИ за всички Българи!Аман от ГЕРБ.Всички са изядници.....И нямат срам............,,