Снимка: БГНЕС

Всяка партия трябва да е готова на предизвикателства, макар и третият мандат да го наричаме антикризисен. Усилията, които правим са важни, защото даваме послание към българските граждани, че сме готови да решаваме проблеми. От "Български възход" сме готови за третия мандат, ако президентът реши да ни го връчи и ще направим възможното да потърсим съгласие по определени теми.

Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на "Български възход" Стефан Янев, предаде БГНЕС.

Още по темата

Янев подчерта, че от БВ ще направят възможното да съставят правителство, което да решава проблеми и да води страната напред.

"Известно примирение ще трябва да има от всички", категоричен е той и допълни, че ключът не е в една партия, във всички да бъде намерен тонът на помирение и на съгласие по определени теми.

По думите му е най-лесно да се каже, че отиваме на избори.

Ще изчакаме решението на президента, ако дойде при нас този мандат много спешно ще свикаме Националния съвет. Ще решим какво да правим. Имаме план, който първо ще обсъдим в колективния си орган и след това ще ви го съобщим.

Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на левицата Корнелия Нинова.

"При когото и да отиде третият мандат ще си свикаме Националния съвет и ще решим", каза още Нинова.

 

Коментари Напиши коментар

14

Алекс

преди 2 месеца

Стефчо иска пак да е премиер.Трябва да се намерят още по-топли места за децата.

13

Ужас!!!

преди 2 месеца

Как може измислена натовска партия, пробутана от Козяк с машинации с едва 4%, да претендира за мандат за съставяне на правителство. Е, те това може да се случи само на тази територия в тази колония. И ако Радев им даде мандат, значи е американски слуга.

12

Ах, истината боли

преди 2 месеца

До Христо ХристовНавсякъде агенти, във всички партии, недей си прави илюзии