Снимка: БГНЕС

"От "Продължаваме промяната" са седнали между две софри между Коледа и Нова година и са пуснали нещо да коментираме като национални цели и приоритети. ПП са в изолация". Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред bTV.

По думите му декларацията на ПП е политическа неграмотност. "Демократична България" казали от кумова срама, че ще подкрепят декларацията на ПП, която според Биков е несериозен документ.

Тома Биков вижда липса на фантазия в "Продължаваме промяната" и провежданата от тях политика. Ако искат да постъпят почтено, то да си изтеглят декларацията и да предложат състав на Министерски съвет, предложи Биков.

Още по темата
Според него ПП нямат намерение да предлагат кабинет и управленска структура. Тук да ми предлагат като телефонни измамници тези приоритетни цели, заяде се Тома Биков.

Той добави, че коалицията ГЕРБ/СДС биха подкрепили мерки за Еврозоната и Шенген.

За това, че не ни приеха в Шенген са виновни бившият вътрешен министър Бойко Рашков и бившият премиер Кирил Петков, изтъкна Тома Биков. Как точно ще управляват като нямат съгласие за бюджет например, а не да ми предлагат Национална детска болница, възмутен е Биков, според когото всички депутати щели да подкрепят изграждането на болницата.

Тома Биков бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепят декларацията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase