Снимка: архив, БГНЕС

"Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя от Министерския съвет, оставаме обаче, както стана ясно след гласуването на народните представители. Остава надеждата за съставяне на редовно правителство, излъчено от Народното събрание и подкрепено от стабилно мнозинство", заяви премиерът Гълъб Донев в началото на днешното редовно заседание на служебния кабинет.

Още по темата
По думите му служебното правителство продължава работата по приоритетите, обявени в началото на мандата на служебния кабинет.

В дневния ред на заседанието днес е предвидено обсъждане на Проект на постановление за приемане на списък на продуктите, свързани с отбраната и на списък на изделията и технологиите с двойна употреба, които подлежат на контрол при внос, посочва БНТ.

Кабинетът ще разгледа и проект на решение за приемане на Иновационна стратегия за интелигентна специализация 2021 - 2027 г., както и проекти на постановления за вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики или бюджетни програми по бюджетите на някои министерства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase