Снимка: БГНЕС

Рискът от връщане на Бойко Борисов в управлението на страната е причина за отказа да ни приемат в Шенген.

Още по темата
Така бившият премиер Кирил Петков коментира поредния отказ - този път на Австрия след Нидерландия, за влизането ни в Шенгенското пространство:

"Аз лично съм имал разговор с лидери на някои от държавите, които в момента са против нашето влизане, които ясно са казали, че истинският проблем е, че те нямат доверие на г-н Борисов и рискът да се върне управление под негов контрол е една от причините, за които те в момента казват "не". Тях ги е страх, ако случайно се върнат същите управляващи, дали могат да имат доверие на своите граници да ги оставят в ръцете на същите тези, които са ги лъгали 12 години", обяви Петков пред БНР.

Петков заяви още, че няма да се яви на изслушване във Временната парламентарна комисия за установяване фактите около подписания от неговото правителство меморандум с частната компания "Джемкорп". Смята, че е по-важно да бъде изслушан министър Шишков.

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 1 месец

Тия двамата папагали са голям майтап))))))))))))Поредната глупотевина, която изръсиха!!!!!!Един неудачник и един никому неизвестен дават акъл за нещо, което изобщо не разбират. Това само ПП го може!!!!!!!

72

Анонимен

преди 1 месец

При Бойко Борисов ще си останем в чакалнята за Шенген Forever! Независимо какво ни лъжеше за ЕС, тази лъжа рано или късно щеше да лъсне, дори и Герб да не бяха паднали след предишните избори.

71

Анонимен

преди 1 месец

Боко е символ на корупция!И Шменти Капели да народа!