Снимка: БГНЕС

Нормално връчен мандат. Не съм оптимист, защото между отделните партии има напрежение. Важно е да се види, че в България има способни хора, образовани и талантливи, които могат да направят правителство. България не е лишена от възможността да се управлява, но дали ще стане при тази конфронтация, не ме прави много оптимист.

Това заяви председателят на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов по повод връчването на първия проучвателен мандат и дали според него ще бъде съставено правителство, предаде репортер на БГНЕС.

„България има висок капацитет, след толкова политически препирни, това е един хубав знак, че има къде да бръкнеш, за да извадиш човек достоен, човек можещ. Знаете, проф. Габровски е един изключителен български лекар“, каза Рашидов по повод кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски.

По думите на председателя на парламента може да се направи и експертен кабинет, но по-важно е някой да мисли за държавата и държавата да може да върви напред.

Той е категоричен, че в момента най-малко на българското общество е необходимо да си показваме „кирливите ризи“. 

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 месеца

С такъв председател като тебе не сме оптимисти за Парламента изобще!! Да не си се показал повече там, тюлен тлъст..

8

Колекционер

преди 3 месеца

Добре че тази джибра стана политик че да остави художеството на талантливи хора. Некадърен връзкар станал известен с чеверменца и печени npaceнца . Помните ли го с витрината където купонясваше в гладните години по времето на Мултигруп

7

Асан

преди 3 месеца

Рашид мултака връщай 2 милиона на КТБ взети чрез Тиквата :)))