Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заяви в предаването „Панорама“ на БНТ, че от партията ще предложат състав на правителство, когато им бъде връчен мандат.

"Колегите от „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ категорично заявиха, че ако Изборният кодекс бъде обсъждан в пленарна зала, това означава, че те няма да предложат правителство, дори и правителство на малцинството, дори въпреки техните 9 или 16 точки", коментира Атанасова.

"Ние имаме опит, управлявали сме, имаме експертиза. Има подготвени екипи, които могат да се справят с кризите. Така че ние, когато ни бъде връчен мандат, ще предложим състав на правителство", каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Коментари Напиши коментар

34

КИРО, ДАЙ МИ КОДА...

преди 4 месеца

ПП =МАФИЯТА НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ....

33

Радослав

преди 4 месеца

Еми хайде, че скоро половин година ще стане от изборите! Връчвайте и връщайте мандатите за да ходим на нови избори преди да сте гласували още глупости! 2 месеца преливат от пусто в празно като на всички е ясно, че това НС е мъртвородено и нелегитимно! На следващите избори пак да е така фрагментиран парламента, 10 години ако трябва докато всички партии свършат парите за купуване на гласове и да се види колко реално ви се вържат на глупостите! Вече трябваше да е разпуснато това НС!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Да им бяха връчили мандата моментално след изборите, да го бяха върнали след една седмица и да бяха млъкнали. Вместо това, благодарение на президента, трябваше да слушаме простотиите на Борисов и останалите почти всеки ден в продължение на над един месец. То не бяха фалшиви новини за флашки, Джемкорп, и т.н. Виждат, че никой не ги иска за коалиция и продължават да се бутат най-нахално. Как не разбраха, че времето им мина?