Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС. Има брой партии, които са на общо мнение, че технологията за гласуване трябва да позволява и избор от страна на гражданите. Това е - друга коалиция няма. Това коментира пред Нова телевизия Томислав Дончев от ГЕРБ.

„В резултат от острото политическо говорене разделихме обществото на две половини. Едната не вярва на машината, а другата - на бюлетината. Най-лошото е, ако допуснем едната група да победи над другата. Трябва да се намери решение, което връща доверието в изборния процес”, каза още той.

По думите му двете изборни технологии имат недостатъци и предимства. „Не е хубаво да се генерира допълнително недоверие. Защото българите в един момент ще спрат изобщо да вярват, че изборите произвеждат тяхната воля”, е смята Дончев.


 

Коментари Напиши коментар

37

Петя

преди 2 месеца

Дончев,престанете да се обяснявате ,не виждате ли ,че тия негодници непрекъснато ви шантажират.

36

ШЕ СВИКНЕТЕ ,БЕ...

преди 2 месеца

"СВЕТАТА ФЛАШКА" ---вече умря.....НЕМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИ !!!!!!МИНАЛОТО --НЕ СЕ ВРЪЩА ...САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА!!!

35

СМЕХ...

преди 2 месеца

У Канада избегаха само хора с пари след 89г.....С ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА НРБ--- и то все дечицата на наши "другари"----ДА ЦИТИРАМЕ ЛИ ИМЕНА??!!!!...У АНГЛИЯ И САЩ --СЪЩО!