Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

Днес пред Народното събрание се проведе акция "Чували с бюлетини - срещу промените в Изборния кодекс". Тя бе организирана от ”Изправи се.БГ”.

"Ние сме тук за да се противопоставим на безцеремонния опит на олигархията чрез хартиената бюлетина да си върне контрола на държавата. Жалко е, че Нинова вкара и БСП в общия впряг с ГЕРБ и ДПС. С промените в изборния кодекс те превръщат машините в машинарии - в купчина желязо, които могат да отидат за скраб и от които няма никаква полза. Връщат се манипулациите и кражбата на вот. Депутатите, които гледахме с чували, отново ще бъдат на мода", заяви Мая Манолова по време на акцията.

По думите й в среднощното си заседание партиите са унищожили и гражданския контрол върху изборите.

Коментари Напиши коментар

40

емигрант

преди 2 месеца

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

39

Анонимен

преди 2 месеца

тая даже няма да я коментирам !

38

Странно,

преди 2 месеца

..има някои/като "Хитлер"/, които нон-стоп пишат за това ,което е обратното на истината! И руските таракани се разпознават лесно! Винаги пишат с омраза за всичко "...българско и родно"!