Снимка: БГНЕС

Настоящият брифинг използваме, за да поканим председателите на всички ПГ на среща, на която да изясним един единствен въпрос - ще работим ли заедно за българската държава и за българските граждани или отиваме на поредните предсрочни парламентарни избори. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ, предаде репортер на БГНЕС.

Атанасова уточни, че предлагат срещата да се проведе в председателския кабинет под формата на председателски съвет.

“Ще считам отказа от възможност за последен разговор като отказ изобщо да работи българският парламент”, подчерта тя.

Атанасова посочи, че липсата на възможност за разговор и дебат между председателите на ПГ ще бъде демонстрация на ясното наличие на липсата на разум у някой.

Коментари Напиши коментар

17

Ралица

преди 2 месеца

ПО ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ПЪПЪ *** ДЕТО ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ФАЛИТ НЕЗАМ БЕЗНАКАЗАНО СРУТИХА САБОТИРАХА ФАЛИРАХА ГРАБЕХА АКО НЕ Е БОРИСОВ ДА ПИТАМ *** С КОГО И КАК ЩЕ СЕ ЗАЯЖДАТ ЩЕ ЛЪЖАТ ЩЕ МРАЗЯТ *** ЖАДНИ ЗА ПАРИ ЗА ВЛАСТ ЛЪЖАТ БЕЗПАМЕТНО ХАРТИЯ ИЗБОР ЗА ГЛАСУВАНЕ НЯКАКВИ ЩЕ МИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ГЛАСУВАМ С ХАРТИЯ ВЪН СТЕ ***

16

Анонимен

преди 2 месеца

Сега почва сеирът. Тези гербодепесари пак си мислят, че ще мамят на изборите и пак запалиха фитила на народа. Бейко Доганов Пеевски пак пресоли манджата и ще му я изсипят на главата.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Абе каква среща, нали предните ни водеха към банкрут и разруха, защо ще говорите сега с тях? Абсолютна наглост и безочие, но памета на българина е къса, няма и 2 месеца и затова пак се избират едни и същи. Българина просто е един мазохист, който иска все някой да го оправя. Е честито, сега новите стари, ще ви оправят яката, а вие си живейте с конспирациите и простотията!