Снимка: архив, БГНЕС

Панаирът, който се разиграва от вчера в НС от ПП и ДБ, всъщност започна още в деня на откриването на парламента, обвини Йордан Цонев от ДПС.

Още по темата
„Панаирът се нарича Изборен кодекс. Според тях, още когато целият български народ гледаше как НС вкарва страната в конституционна криза, като не може да избере председател, тук започнаха оферти не за избор на председател, офертите бяха отправени от ПП, че ще подпомогнат избора на председател, ако от ДПС оттеглим подкрепа си към предложението на БСП за Изборния кодекс. Тази оферта я получих лично аз от Кирил Петков. Та още тогава започнаха пазарлъците и панаирът“, отсече Цонев от парламентарната трибуна.

„Защо им е толкова важно на ПП Изборния кодекс да не бъде пипан“, риторично попита той.

Според него ПП и ДБ твърдят неистина относно поправките в Изборния кодекс.

„Първата е, че се въвежда хартиена бюлетина. Няма такова нещо, и сега си има хартия при определени обстоятелства. Сега се дава възможност на избирателите да избират дали да гласуват с машини или с хартиена бюлетина“, посочи Цонев.

„От тази трибуна ще разобличаваме лъжите, защото българското общество не може повече да бъде лъгано, защото ни е изпратило тук, за да решаваме проблемите на хората“, отсече Йордан Цонев.


 

Коментари Напиши коментар

16

Дочева

преди 2 месеца

Този очилат миризлив съсел,предаде българщината,за да си пълни миризливият задник с пари,подсигурявайки фамилията си до девето коляно.Простаци сме и ще си останем такива ние българите "юнаци",ако мислим с костния си мозък.

15

киро

преди 2 месеца

Ахааааа, Продължаваме Покварата, ултиматумчета поставят, иначе за много честни и почтени се имат.

14

Амнезия ли имате

преди 2 месеца

бе гербопитеци ? Я си спомнете кога бяхме последни заедно с Румъния и кога румънците ни "издухаха" ? Или сте будали или хамави ! Какво завариха ПП и какво реално оставиха при световна криза и война ? Да взема овчарят ви от Банкя да ви събира и хубаво да ви доиздои, че да мирясате !