Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Нямам никакъв проблем да бъда до избрания председател на парламента Вежди Рашидов. Готов съм винаги да му помагам, защото трябва да направим всичко възможно тази институция да работи и да изглежда добре“.
Това каза пред bTV Никола Минчев от „Продължаваме промяната“, който е и зам.-председател на 48-ото Народно събрание.

По думите му изборът на Вежди Рашидов обаче е бил компромисен вариант. Въпреки това „Продължаваме промяната“ няма да внася искане за оставката му, каквито настроения се чуха.

Спорът за това кой да оглави спортната комисия в парламента?

„Развитието на ситуацията около председателството на спортната комисия създава усещане за нещо, което се е случило, след като сме се уговорили. След отново много трудности стигнахме до разбирателство „Продължаваме промяната“ да вземе спортната комисия. Изведнъж на другия ден ДПС каза, че се отмятат от тази уговорка и няма да ни я дадат. Какво се промени от днес за утре аз не мога да си обясня. Затова се създава усещането, че може да се е стигнало до някакво обаждане от някъде“, коментира Минчев по повод подозренията, че намесата идва от президентската институция.

 

Коментари Напиши коментар

13

Джуджето Хаяско

преди 4 месеца

Напъпиха парламента разни скакалци и други инсекти така както на времето бащите комунисти напъпиха София с калните си ***. Че искат да се мерят и с Вежди - видяла жабата че подковават вола...

12

До 23

преди 4 месеца

Не съм. Може би е мюсюлманин, но никога не е поддържал ДПС и не е подкрепял техните виждания. А за мен такъв човек е повече българин от много продажници, които са родени етнически българи, но са се продали, напр. Йордан Цонев, Кирил Петков, Сергей Станишев (този дори и по произход не е чист българин), Борисов, Христо Бойкикев-Иванов, и т.н. За съжаление мога цял ден да изброявам. Та Вежди Рашидов е един достоен българин и признат скулптор

11

червен боклук

преди 4 месеца

кои сте вие че да искате нещо,аре обратно в дупките