Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев призова главният прокурор Иван Гешев да излезе с позиция по отношение на прекратените досъдебни производства срещу пияни и дрогирани шофьори.

Още по темата

"Всички искаме да променим законодателството, но това трябва да стане внимателно. Първата ми задача е да видим как работят тези системи и това, което прави главният прокурор да се прекратяват досъдебни производства по този начин, да се сключват споразумения не е превенция срещу този род престъпления и главният прокурор трябва да вземе мерки", коментира той.

МВР шефът увери, че до дни ще бъде създадена организация, така че много бързо да се извършват проби за алкохол и наркотични вещества, като за целта се работи активно и с Министерството на здравеопазването.

Демерджиев увери, че МВР не е отказало координация при противодействие на престъпността. Той коментира още, че вече има и привлечени лица по отношение на строителството на магистрала "Хемус".
 

Коментари Напиши коментар

12

Аноним

преди 4 месеца

ДЕРМЕНДЖИЕВ А НЕЩО ДА КАЖЕШ ДА ИМОТИТЕ НА РАШКОВ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА НАТРУПАЛ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА ЗАЩО ТАМ НЕ ТЪРСИТЕ ОТГОВОРИ

11

Много мафия

преди 4 месеца

Прокоратурата са мафия МВР Е ОПГ а ние се водиме "демократична правова" държава

10

toti

преди 4 месеца

Ба та държава.......цял живот ми отиде да гледам как едни некадърници трупат богатства под закрилата на закона и точат милиярди на жалкия човечец,който няма гръбче и кокалче !!!Как се не наядаха,не напиха хиените !!!