Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да внесем искане за вашата оставка. Това каза Иво Атанасов от ПГ на „Продължаваме промяната“ по адрес на Рашидов, след като в пленарна зала се регистрираха 202 народни представители и заседанието беше открито, предаде репортер на БГНЕС.

Иво Атанасов направи процедура, в която изказа възмущението си от начина на водене не само на заседанията, а и на ръководството на администрацията на Народното събрание от страна на председателя на парламента Вежди Рашидов.

„След кърджалийското чудо сме стигнали дъното“, заяви той.

Атанасов обясни, че има три одиторски доклада за законно нарушение от страна на лицето Стефания Караславова. По думите му в тези одиторски доклади се касае за сключване на договори с Велинград, с ремонта на Партийния дом, за разпределяне да ДМС по 20 хил. лв. на месец, които Караславова е получила. „И единственият критерий е било героизъм и заслуги към ръководството на ГЕРБ“, подчерта той.

„Преди един ден видях или да изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова и тя да изпълнява вашите административни действия или да продължавате с калинките на ГЕРБ, със схемите на злоупотреби, това са двата варианта, господин председател“, обърна се народният представител към Рашидов.

Според Атанасов, ако председателя на парламента е запознат с досието на тази жена и я назначил, това говори за него като за лош администратор. „Ако не сте запознати, това означава, че Деси Атанасова се е развихрила в администрацията“, каза още той.

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 4 месеца

Само при герб може да сбъднеш американската мечта - и от съдия на мачове да станеш милионер. Герб победа!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Не стават тия от ПП-то и не стават! Дай им скандали да палят, интриги да въртят, за това ги бива и то вповече. Повтарят като мантра, че са конструктивна опозиция, но явно си нямат на понятие какво означава конструктивна. Не са смешни, жалки са вече. С поведение на махленка-клюкарка. Ще искат оставка на Вежди, собствената си да поискат и да се махат. Вежди е колос, те са като мравки окло него.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя нищо не каза. Щял да иска оставката на Вежди. Абе плу-жек - срещу Вежди да бягаш не може го стигна бе предател!!!!!