Снимка: БГНЕС

"Ние от „Продължаваме промяната“ ясно казахме на изборите и няма да излъжем нашите гласоподаватели, че няма да застанем зад ГЕРБ и ДПС. БСП решиха да го направят, а историята показва, че всяка една партия, която се е докоснала до тези токсични партии, е платила своята цена. Едва ли левият гласоподавател е останал щастлив от това, че БСП подкрепи ГЕРБ и ДПС", допълни той.

Още по темата
Това обяви пред БНТ народният представител от ПП Венко Сабрутев.

Според него не е вярно, че ако БСП не са били подкрепили предложението на ГЕРБ и ДПС за Вежди Рашидов дначело на парламента, е нямало да има работещ парламент.

Според него, левият избирател едва ли ще бъде доволен, че БСП подкрепиха кандидатурата на Вежди Рашидов. Той добави, че е смятал, че ще има много по-качествен председател на парламента,

„Вие наистина ли мислите, че Вежди Рашидов ще ръководи Народното събрание? Наистина ли мислите, че той назначи извънредното заседание на парламента утре? Видяхме ясно още в деня на избора му, че Делян Пеевски и народни представители от ГЕРБ му казаха какво да прави. Ние имаме управление на ГЕРБ и ДПС", смята Сабрутев.

Допълни, че че от групата са готови да направят всичко възможно, за да се стигне до стабилност в държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase