Снимка: БГНЕС

Решението на ГЕРБ за отдръпване на основните лица в преговорния процес и слагане на други, показва огромното желание за намиране на консенсус и диалог.

Още по темата
Това каза за "Нова нюз" Милен Керемедчиев.

"Плевнелиев и Паси са много умерени и диалогични лица. Добре започва преговорният процес. Вероятно Фон дер Лайен е разговаряла с евроатлантическите формации. Тя не прави посещения току-така. Това, че дойде в България е знаково, не е само за интерконектора", смята той.

"Възраждане", БСП и "Български възход" имат притеснителна проруска реторика. Те създават предпоставка за създаване на проевропейско крило, водено от ГЕРБ", коментира експертът.

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 месеца

Керемедчиев, грешиш. ГЕРБ показва желание не за диалог, а отново за власт.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не трябва да разговаря с тези кpaдцu! Bcuчкuтe ca зa зaтвopa!

18

Кажи си го направо

преди 5 месеца

Каза си го направо, че Урсулата е цъфнала ден преди изборите да ви стикова продажните гъзoлизки партийки. Хайде да видим как хора, които не могат да се гледат, фиктивно се арестуват и откровенно мразят ще управляват заедно. Аз лично се надявам да се направи едно такова евроатлантическо правителство. След тоталния му крах няколко месеца в разгара на може би най-тежката зима от 90-те насам, може би на българина ще му уври нещо в главата.