Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Шансът да няма правителство не е никак малък. За мен една от възможностите да има правителство е "Продължаваме промяната" да имат максимално малък брой депутати". Това заяви пред БНТ Тома Биков от ГЕРБ.

Oще по темата
Според него ПП не са в състояние да решат нито един проблем на страната.

"Каква точно ще бъде формата на управление, ако изобщо се стигне до такова нещо, ще се реши след изборите - дали коалиционно, има различни формати, в които може да се състави правителство и не трябва да се изключва нито един от тях", допълни Тома Биков и подчерта, че при "Продължаваме промяната" няма лидерство.

По думите му България има нужда от проевропейско управление.

Тома Биков призова да се направи опит да се преодолее политическата криза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Магелан

преди 2 години

Ох аман от този клюакйор изпращял герберски лъжец и некадърник.За 10 в като депутат с работата со за СОЛ не е изкарал!!!ЗВзима Заплата от нашите данъци и е станал толкова нагъл че гласувайте така хора че този повече една стотинка да не получи от нашите пари!!!!

42

ПроСоТо

преди 2 години

Сга...Първо:-Кравовия е прав че май отново няма да имаме правителство.Така мисля и аз../дано да греша!/..Що се отнася до политиката,то тя ТРЯБВА да е ПРОБЪЛГАРСКА първо!..После да видим какво може да бъде полезно за нас от "проевропейското" управление !..Разбира се,като типичен представител на "ПЛАСТМАСОВОТО" герп,замислено,финансирано и реализирано от ЧУЖДИТЕ фондации,мосю Кравов просто не може друго да плещи..

41

марги

преди 2 години

Думата "ШАНС" значи: щастие, късмет, сполука, възможност за успех...омръзна ми неграмотни журналисти и политици, да употребяват думата в негативен смисъл! Чуете ли такъв *** - той за нищо не става!

fallback