"Има такъв народ" няма да се върнат на масата за преговори.

Още по темата
Националния съвет на БСП се събира в началото на седмицата, за да реши дали да продължи усилията за правителство или да върне мандата на президента неизпълнен.

Оказва се, че изтеклият запис от срещата на "Демократична България" е само един от поводите за напускането на ИТН. От партията на Слави Трифонов са против избора на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ.

"ИТН категорично няма да се върне на масата на преговорите, след като всички видяхме как изглежда гнусното лице на лицемерието и задкулисните идеи на управление. На тази среща видимо щеше да има завера срещу ИТН.  Затова ИТН ще отиде на избори", заяви депутатът от ИТН  Станислав Балабанов пред Bulgaria ON AIR.

"Някои парламентарни групи имат политическа и функционална неграмотност - не могат да разберат кога става дума за мое мнение, кога става дума за квалификация на взаимни позиционирания между политическите сили. Да кажеш, че заради това страната трябва да бъде хвърлена в избори, е висша степен или на тежка неадекватност, или на зависимост от плана на ГЕРБ и ДПС да искат да докажат, че без тях страната не може да се управлява", коментира съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

Пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че в понеделник ще има отговор на въпроса как ще върнат мандата на президента - изпълнен или не.

"Ако видим, че няма възможност за правителство, няма да злоупотребяваме и ще върнем мандата, но ще опитаме до последно каквото може да се направи. В сряда ще имаме повече яснота", обясни тя.
 

Коментари Напиши коментар

69

123-ИТОиДИ

преди 2 месеца

КОЙТО ЗАБРАВИ МИНАЛОТО , Е ОБРЕЧЕН ДА ГО ПОВТОРИ ! СПОМНЕТЕ СИ ТАЗИ СЕНТЕНЦИЯ , КОГАТО ГЛАСУВАТЕ НА 2-ри ОКТОМВРИ !

68

иво

преди 2 месеца

С ТАКИВА МУШ.М.О.Р.О.Ц.И. КАТО АЛАБАЛА-БАНОФФ И ШЕбЕ.К,А , КОЙ ШЕ ИСКА ДА СЪЗДАВА КАБИНЕТ ? АРЕ БЕГАЙ ! М.Р.Ъ.Ш.Л.Я.Ц.И !

67

ууу

преди 2 месеца

до коя сряда?