Снимка: БГНЕС

Не бих гласувал за кабинет, в който Гроздан Караджов е кандидат за министър. Ще се водя от състава на правителството, когато решавам дали да го подкрепя.

Още по темата
Това обяви пред Нова Нюз независимият народен представител Николай Радулов, напуснал "Има такъв народ".

Той потвърди, че с Радостин Василев ще създадат гражданско движение, обединено около няколко централни точки в полза на страната - борба с корупцията, силни служби, повишаване на сигурността. "Има много хора от ИТН, които се обаждат и искат да дойдат при нас. Възможна е коалиция с ПП, но още не е коментиран", заяви Радулов.

Според него всеки от независимите сам ще прецени дали да подкрепи ново правителство. "Ще ми се новият закон за КПКОНПИ да има поправка, която да позволява на структури, противодействащи на корупцията, да заработят отново, например в ГДБОП.  Бих подкрепил правителство с експерти от ИТН. Не ми се иска с корупцията да се бори едно централизирано звено", обясни той.
 

Коментари Напиши коментар

8

Вангелия

преди 8 месеца

и тоя е като Ц.Ц., но още верва , ке е на щат при гномот ..

7

Анонимен

преди 8 месеца

И аз!!

6

карачанаков

преди 8 месеца

Не човек а желязо ,,нееее комунист!!Какво да му се сърдиш ,винаги верни на партията така са ги учили.Значи с Караджата не може ,щото е БРОКЕР,ама с онази дето Станишев я уволни за корупция може да се ,,работи.,,