Снимка: БГНЕС

Старата власт на ГЕРБ и ДПС се е сраснала с институциите, икономиката, местната власт. Не е лесна промяната, никой не е казал, че ще е лесно и бързо. Това заяви пред bTV депутатът от БСП Явор Божанков.

Още по темата

По повод въпроса за ново правителство в рамките на този парламент, Божанков заяви, че трябват усилия от всички депутати, за да се създаде правителство без ГЕРБ и ДПС.

Относно получаването на третия мандат от страна на БСП той подчерта, че партията е запазила добри отношения с останалите политическите партии и ще се опита България да има правителство.

"Въпреки грешките на коалицията – липсите на добро коалиционно споразумение, детайлно и устойчиво във времето и комуникация, трябва и да отчетем изпълненото по време на криза, инфлация и война увеличихме пенсиите повече от ГЕРБ за цялото управление", допълни още Божанков.

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 4 месеца

Кой го каза? Представителят на старата власт)))) Понякога наистина не се чуват какво говорят

33

Анонимен

преди 4 месеца

Старата власт се била сраснала с институциите, каза Божанков. Ами, работете, бе Божанков. Създайте си екипи. Администрацията, като получи точни, ясни и изчерпателно описани задачи, тя работи. Но когато не знаеш какво работиш и какво да искаш, как да те разбере администрацията, за да свърши работата.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, k.29 Не е това причината за разгрома на БСП на изборите на 14.11.2021. Селянката от Крушовица скочи срещу ген.Радев, но ПО на БСП бяха сформирали вече комитети за гласуване за генерала по места и те изнесоха битката срещу ректора на СУ. К.Добрев ръководеше агитацията,пренебрегвайки волята на стрина Корни и тя го изгони от БСП. Ако нещата с гласуването за Киро не станат, на К.Н.ще се стъжни -старите комунисти и младите ще се обединят и за 6 месеци тя ще падне и ще бъде изгонена.