Снимка: БГНЕС

"Секретарят на президента - Димитър Стоянов простреля Радев. При това жестоко. Публикувал е няколко реда текст и внушава, че се изнася оръжие от Афганистан за Украйна. Но не е обърнал внимание, че в документа пише "Министерство на икономиката". Т.е. документът е от служебния кабинет на Радев". Това написа във Facebook депутатът Явор Божанков.

Още по темата
Той отбелязва, че министерството, което Корнелия Нинова оглавява, се преименува на "Министерство на икономиката и индустрията" след съставянето на кабинета Петков.

"Ако не беше злонамерен можеше да попита и шефа на ДАНС (назначава се от президента) какви сделки има. В комисията по оръжия присъстват двама представители на ДАНС, тоест двама представители на президента. Те първи проверяват и подписват сделките.

Днес президентът заяви, че К.Петков опитал да стреля по него, но уцелил Нинова. Стоянов и той опита да стреля. В опитите си да стрелят обаче, улучват само обикновения българин, който чака повишаването на доходите си. Улучват и българската военна индустрия, която спазва всички международни конвенции и договори, но става жертва на политическо поведение, което вече граничи с неприкрита злоба", завършва публикацията на Явор Божанков.
 

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 1 месец

Като напиша че крадев е фашист и ме трие модеоатора.

83

Анонимен

преди 1 месец

Този младеж ерзац-депутат на БСП може ли да разсъждава. Служебните кабинети бяха миналата година преди изборите, а тогава война Русия- Украйна нямаше, нито пък Просто Киро беше на власт. Продажбата на оръжие започна да се усилва през април-май т.г. Нали така , г-н Божанков? Ти защо не си ходиш на село да пасеш овцете и да си свириш с цафарата по ливадите? Ами тези журналисти от сайтовете с главите ли мислят или с нещо друго?

82

Анонимен

преди 1 месец

Е да де, но ако това е подписано от Министерството на икономиката по време на служебния кабинет, означава че е подписано директно от Кирил Петков! Защото той беше министър на икономиката тогава. Та излиза, че Кире ни лъжеше не само докато беше премиер, но и още когато е бил министър!