Снимка: БГНЕС

 "БСП не е била нито повод, нито причина за нито един скандал. Чували ли сте БСП да е замесено в скандали за обществени поръчки, за средства, за постове. Опитваме се да наложим социалния дневен ред - актуализацията на бюджета, данъчните облекчения и това не е от този парламент", заяви пред БНТ Явор Божанков от БСП.

Още по темата

По думите му, правителството паднало заради Слави Трифонов, а не заради Северна Македония. "Факт е, че премиерът Кирил Петков няма нищо да решава еднолично", допълни той.

Според него става дума за обществени поръчки, за средства за магистрали, за огромни икономически интереси, които не са били удовлетворени с основание.

"Надявам се да направим сериозен опит за създаване на ново мнозинство извън това, което се заформи сега, което е вредно - ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и "Има такъв народ", допълни Явор Божанков.

Според него икономическите показатели на страната са стабилни.

 "Вотът на недоверие беше неоснователен. Нивото на диалогичност падна", добави Явор Божанков.

Коментари Напиши коментар

20

П.К.

преди 1 месец

Освен парца-ливия "кабинет", взеха, та бутнаха и изх-върлиха такива като този напорист чер-вен божанко, другарката Импе-ксова и цялата кохорта около тях. На такива...............................това им се пада.

19

Анонимен

преди 1 месец

Божанков и Корни да кажат сега това решение за макетата смятат ли го за червена линия, БСП ще тегли ли чертата на кояалицията или ще се присъединят към цветовете на дъгата

18

анономен

преди 1 месец

Тоя малчуган има ли акъл да дава?