Снимка: БГНЕС

Депутатите не са проститутки, но към тях така подхожда премиерът Петков. За него тук има една торба картофи, той си влиза тук в НС и идва да се пазари, избира си картоф, заяви навлизане в парламента Тошко Йорданов от ИТН, предаде репортер на БГНЕС.

Тези хора са изключителни лицемери. Ние ще говорим истината, пък ако ще те да решат да си говорят каквото искат, че сме се разбрали, примерно с партията на Макрон, ако искат. Петков говори глупости и лъжи без да му дреме, каза Йорданов. Слави Трифонов специално заяви, че ние излизаме от това правителство много преди да се появи вотът на ГЕРБ, каза още Йорданов.

Коментари Напиши коментар

59

ФАКТ

преди 1 ден

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

58

Анонимен

преди 2 дни

Този защо не се къпе? Знаете ли как мирише? Божее, жива да не бях.

57

Анонимен

преди 2 дни

депутатите не са, само ти си!