Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
След като кабинетът не оцеля при вота на недоверие досегашният премиер Кирил Петков обяви, че за него е било чест да води това правителство.
Още по темата


„За мен беше чест да водя това правителство, което  беше свалено от г-н Пеевски, Борисов, от Слави Трифонов и руския посланик Елеонора Митрофанова“, каза той.

По думите му този вот е малка стъпка от един дълъг път.

„Това, което те не разбраха, е че така не могат да спечелят българския народ. Обещаваме, че ще продължим  тази битка да водим държавата си и един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия, една нормална успешна европейска държава“, каза Петков.

Коментари Напиши коментар

510

1

преди 1 ден

Хайде Кире стягай багажа за Централния затвор!

509

Анонимен

преди 1 ден

аа това шорошоидно ид.иот.че още ли е в българия - марш в канада у шорошката школа да се доучи-те и другите не са стака ама тоя е първенеца- на такива у уенгария им дават еднопосочен билет - е те затова са добре унгарците

508

Анонимен

преди 1 ден

Всичко е измама.Светът в който живеете и виждате само 1% от реалността с физическите си очи.На никой ние му пука за населението просто. За човечеството също. Само БОГ го е грижа за хората.Затова е дал свобода на човека да върши добро и лошо. Но плаща с Кармата. Всичко се случва за по нататъшното развитие на човечеството и душата.