Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ" влезе в тази коалиция, за да чегърта ГЕРБ, а преди няколко дни това чегъртане се превърна в една много страстна прегръдка. Това каза депутатът от БСП Филип Попов пред НОВА.

По думите му е трудно е да се даде прогноза за вота на недоверие, но има надежда, че в крайна сметка и други народни представители от „Има такъв народ” ще поемат своята отговорност пред българите.

Още по темата

Попов коментира думите на държавния глава Румен Радев, който се обяви против политическото номадство. „Президентът странно има доста сходни тези и тезиси с Бойко Борисов, ГЕРБ и всички, които искат да свалят този кабинет. Тази коалиция се обедини срещу модела на управление, срещу който Радев протестира преди време”, допълни той.

„Тези хора, които излязоха от ИТН, бяха наречени предатели. Вчера на протеста някой каза, че предателите предадоха предателите. Тези, които се обявиха за независими, защитиха обещанията на ИТН”, заяви той.
 

Коментари Напиши коментар

22

Алекс

преди 1 месец

Не си спомням за друга подобна гавра с избиратели,като тази с избирателите на ИТН.Гласуваш за Слави с надеждата да свали ББ от власт,получаваш ББ на бял кон.Без съмнение Чалгаринът е политически имамник номер 1 в най-новата история на България.

21

Анонимен

преди 1 месец

Ша се изтрепат, баце за кокала, вахти долните чакали.

20

реалист

преди 1 месец

Честно казано, аз си мислих че още на първите избори Станислав Трифонов ще се прегърне с Бойко Борисов. Щеше да каже: "Хър, мър, аз такова, против ГЕРБ съм, няма да правя с него коалиция, но смятам да управляваме заедно в името на стабилността на България и ала-бала, тинтири-минтири", такива каламбури щеше да реди и да баламосва и без това не особено интелигентните избиратели...Бях сигурен че в един момент ще предаде България в името на мафията!!!