Снимка: архив, БГНЕС

Парламентарната група на "БСП за България" е единна, заяви председателят ѝ Георги Свиленски пред БНТ. Свиленски определи като неверни слуховете, че трима депутати от БСП ще гласуват в подкрепа на вота на недоверие.

Още по темата
"Парламентарната група на БСП е единна. Ние сме взели решение и няма как да се търсят предатели на тези хора, които са ни изпратили в парламента. Не сме свършили тази работа, за която българските избиратели ни изпратиха в парламента - да променим модела на Борисов. Промяната сега започва наистина, надявам се, с изчистено мнозинство, мнозинство, което не може да бъде поддадено на едни или други интереси", каза председателят на ПГ на "БСП за България".

Според Свиленски свалянето на председателя на Народното събрание Никола Минчев е голяма грешка. Той изрази надежда още депутати да се обявят в подкрепа на правителството.

"Важното е парламентът да работи, важното е да взема решения, важното е да има мнозинство, което да направи реформите в България, промените, за да имаме една силна България. Мисля, че в българския парламент има принципни народни представители. На тези, които напускат парламентарната група, преди бяха наричани "предатели". Сега на тези хора казват "смелчаци", защото са смели депутати, които намериха сили да вземат едно отговорно решение и се надявам да има повече такива народни представители," допълни той.

 

Коментари Напиши коментар

40

Случаен минувач

преди 1 месец

Ами сега Герб да напазаруват депутати от БСП. С техните камъни по тяхната глава!

39

Кой е ПРЕДАТЕЛ ?

преди 1 месец

Двойният аршин на Свиленски:Парламентарната група на БСП е единна. Ние сме взели решение и няма как да се търсят предатели на тези хора, които са ни изпратили в парламента.ИНАЧЕ ОнИЯ мунчовци КОИТО купуваме от ИТН не са ПРЕДАТЕЛИ ,а свестни и ПОЧТЕНИ дУУУпетати...!!!!

38

Рашков

преди 1 месец

Купуването и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ,вече е РАЗРЕШЕНО....Ха-ха-ха....АПЕЛ към ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане- КУПУВАЙТЕ РЕЦИПРОЧНО гласове от ПП"ПП" нали според Просто Киро това е демократично ....С техните камъни по техните глави....