Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Води се разследване. И да има нещо, което в момента е установено от органите на МВР, няма да го кажа”, коментира вътрешният министър Бойко Рашков във връзка с въоръженото нападение в столичния квартал „Обеля” от днес.

„Поставени са задачи във връзка с оттеглянето на извършилите престъплението. Има информация относно автомобила, с който са били”, каза само Рашков, който участва в заседанието на вътрешната парламентарна комисия.

Още по темата

По-рано днес двама мъже бяха нападнати на столичния бул. "Ломско шосе". Задигната е чанта, чието съдържание все още не е известно, но по първоначална информация става дума за сериозна сума пари.

Единият от двамата потърпевши – 44-годишен, е опериран в Клиниката по лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ "Св. Анна" -София АД. Той беше приет в Спешното отделение на столичната болница след нападението с фрактура на ябълчна кост в дясната стана на лицето, повърхностни охлузвания и кръвонасядания.

Мъжете са нападнати от четирима маскирани и въоръжени. Нападателите се издирват. /БГНЕС

Коментари Напиши коментар

26

Обелченка

преди 1 месец

Дано поне се открият извършителите на грабежа

25

Обелченка

преди 1 месец

Защо никой не говори за незаконното заграждане по същото време в Обеля-2?Цял ден се говори за въпросния грабеж ,а за незаконния строеж на зелена площ,който цял ден и цяла нощ се охранява от яки момчета никъде не беше отразено.

24

Анонимен

преди 1 месец

Тези мога само да са бизнесмени от ГЕРП! Само те работят с чанти и значителни, но неизвестни суми!