Снимка: БГНЕС
„Политическата вина на Бойко Борисов е, че увеличи зависимостта на страната ни от Русия с „Турски поток“. Когато говорим за съмнения за корупция, за услуга на чужди интереси, „Турски поток“ е емблематичен пример… Основната тема, по която сме спорили с Борисов е руския въпрос“. Това коментира пред БНР Цветан Цветанов, лидер на Републиканци за България.
 
Във връзка с ареста на Борисов той коментира, че „виждаме само публичната срана, очаква се произнасянето на съда“:
 
„МВР направи грешка. Трябва да има достатъчно доказателства… Посоката, в която се върви, е грешна. Нормално е да бъде направена ревизия на предишното управление", заяви Цветанов.
 
Според него новите управляващи трябва да проявят политическа зрялост, каквато към момента не се наблюдава. Обяви, че трябва да се върви към други решения, вземани от политическото ръководство на страната през последните две или три години..
 
Цветанов отправи въпроси към Томислав Дончев, Теменужка Петкова и Бойко Борисов:
 
„Правени ли са срещи с Александър Бабаков, Александър Воробьов - хора от забранителния списък на Европейската комисия, когато се прокарваше идеята за „Южен поток“, и дали тези лица не са участвали в структурирането на цялостния проект по „Турски поток“, който да бъде с отговорност за българската страна, за българското енергийно дружество „Булгартрансгаз“.
 
Според него в първите сто дни от управлението на новото правителство се наблюдават пропуснати възможности. Следи внимателно работата на кабинета.

Коментари Напиши коментар

72

Враг

преди 4 месеца

Цветанов фекалояда е толкова зле като политик и личност че електората му се състои от един единствен човек а именно той самия. Толкова е зле че даже и тея издънки ГЕРБ които се отцепиха го изоставиха, толкова е скапан че даже и собсвените му близки и майка не гласуваха за негон и не го подкрепижа. Аз ако бях на него щях да се скрия и повече никога да не се показвам и говоря глупости. Най малкото заради срам от това което съм, но той е ужасно безочлив човечец. Сигурно сам си натиска муси тук.

71

Враг

преди 4 месеца

Цветан Цветанов е най големия предател, Американски гъзолизец, дано скоро да видим как го влачат и държат на пода като задържан. Със какви очи се показва и говори тоя гъзолизец Американски. Лайнояд на Амерекинаски ескременти. Той ще се запомни и запише в историята на нашата държава като най некадърния, не ставащ, не можещ, не компетрнтен, национален предател и подлец. Няма думи които да упишат човека, лицето Цветанов Гъзолизеца.

70

Отвратен

преди 4 месеца

100 дни правителство, 100 % инфлация, честито на всички "избиратели "