"Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия са нашите членове и симпатизанти, но мозъкът трябва да е тук. От него трябва да тръгне възстановяването“, каза Крум Зарков от трибуната на конгреса.

Провалът на партията трябва да бъде анализиран, БСП трябва да се насочи към диалог с избирателите си.

Още по темата

„Провалът на изборите е представен като успех, защото сме във властта. Спомням си по време на кампанията. От най-новата политическа партия даваха заявки, че трябва да се работи с БСП. Тогава споменаваха моето име, реакцията беше чудовищна. Днес обаче видите ли, те ни били приели, да приеха ни по силата на парламентарната математика и по силата на чувството за отговорност, защото не можехме да си позволим да вкараме страната в парламентарна криза, но избирателите не ни приеха. Вътрешни врагове винаги е имало, но външният знак не забелязахме“, каза Зарков.

Той каза, че е срамно БСП да загуби изборите от ДПС.

„Имаме нужда да отидем да видим всяка партийна организация, с хора, които страдат, че БСП е четвърта, че бяхме победени от ДПС. Тези хора заслужават да отидем и да ги чуем, като им дадем надежда. Лявото има страхотен потенциал, а единствената сила, която може да го носи е БСП“, добави Крум Зарков, цитиран от БГНЕС.

Коментари Напиши коментар

37

Непознат

преди 3 месеца

Успех е Крумчи, успех. Ти какво искаш ? Вечна опозиция ли и вечни едни и същи депутати Балкани ...Дъбивци, Герговци, Миковци ..наредил си се до тях. Млад човек, пък закостенял ..и мамин син Зарков .

36

ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК

преди 3 месеца

ЧЕРВЕНИТЕ РАЗИГРАВАТ ЖАЛЪК ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК- ИЗДИГАТ РАДЕВ, ПОДКРЕПЯТ ГО, ПОСЛЕДВАТ УЖ БОРБИ МЕЖДУ НЕГО И НИНОВА, СЛЕД ТОВА ТЯ УЖ НАПАДНАТА ОТ НЕЙНИТЕ, ПОСЛЕ ИДВАТ ИЗБОРИ И ПЪЛЕН СРИВ- 24 ДЕПУТАТИ, СЛЕДВА ОЩЕ ЦИРК- ПОДАВА ОСТАВКА АМА НА УЖ, ПАК ОТ СЪЩОТО - КОНГРЕСЪТ КАЗВА ШИ СЪ НАПРАЙМ ЧЕ НЕ СМЕ ЧУЛИ СЛЕД КАТО ВИДЕЛИ ЧЕ ИМАТ 24 ДЕПУТАТИ А ПЪК 4 МИНИСТЕРСТВА- ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ИНЖЕНЕРИНГ НА ЧЕРЕПИТЕ И ДРУГАРЯ РАДЕВ.

35

Случаен минувач

преди 3 месеца

Все пак Крум е достоен човек. Но Нинова не ги търпи такива. Той ще бъде следващият отлюспен от БСП. И най-вероятно това ще стане факт пак по време на някой празник - Великден например.