Снимка: БГНЕС

Депутатите обсъждат удължаване на Бюджет 2021 на днешното пленарно заседание. Народните представители ще обсъдят и гласуват на второ четене решение, с което да удължат до края на март действието на бюджета за изминалата  2021-ва година. 

Това решение се налага, защото все още няма приет бюджет за настоящата година. Обещанията на правителството са, че до края на този месец бюджетът ще бъде внесен за разглеждане в Народното събрание. И приет до края на февруари.

В петъчния ден ще се проведе и традиционният парламентарен контрол, в който ще участват премиерът Кирил Петков и 10 министри от кабинета.

 

Коментари Напиши коментар

3

перко

преди 4 месеца

Трто народно събрание нищо правене, освен изслушване на министри. Къде дават заплати на слушатели да отидеми и ние? Скоро ще хващаме тоягите!

2

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен - До Анонимен 1 - Споделям същото мнение! Вторачени са само в целта, поставена от Радев - унищожаване на ГЕРБ. Друго не ги занимава, а явно и капацитет нямат. Добре е да предложат на господин Мъск др. Радев за космонавт до Марс. Има подготовка!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Тия един бюджет не могат да направят, тръгнали държава да управляват. Но важното е, че просто киро беше в маЦедония да си пише някакъв актив. Само не разбрах дали ще има кастинг за космонавтин?!