Снимка: БГНЕС

Не поддържам връзка с Цацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в село Грашево, община Велинград.   

"Ние винаги сме били за това да има възможно най-голяма ваксинация. Винаги сме подкрепяли да има "зелен сертификат" за всички", заяви Борисов и допълни за "Възраждане": "Когато вървяха до Радев бяха готини. Направиха си протест и изведнъж станаха лоши. Който сее ветрове, жъне бури."

Той коментира и исканата оставка на Иван Гешев.

"Изявлението на господин Петков, че в прокуратурата иска да сложи свои хора, ме кара да бъда внимателен. Искам да видя законите, да видим какво всъщност ще се случи. Не виждам никаква законодателна инициатива. Нека спрем да слагаме своите хора. Имам чувството, че ако беше старото знаме с герба на България, щяха да изчегъртат герба от знамето. Накрая чегъртат и хората на Радев", заяви Борисов. "Да внесат закони и тогава ще видим как тези закони ще предотвратят слагането на свои хора."

Запитан за оставката на Цацаров, Борисов посочи, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ.

"Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при Да, България. От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам", заяви Борисов.

"Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на "Булгаргаз", не знам", коментира той по повод нахлуването на спецслужбите в Булгаргаз. Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитори на газ", смята Борисов. 

Запитан за иска към вътрешния министър Бойко Рашков, бившият премиер отговори:

"Толкова ми е под нивото да се занимавам с него, толкова ми е мъчно за МВР. Но юристите депутати в ГЕРБ се събраха, аз не присъствах. И дори най-искрено да искам да ви отговоря, не мога. Той Господ гледа. На едните Аллаха, на другите - Христос. Всеки ще си раздаде заслуженото".

"Затвориха заводите, затвориха фабриките, а ние търсим икономически растеж. Сигурно не предлагат финансова помощ за бизнесите, защото няма от къде да дойдат тези пари, като затворят фабриките"

Борисов се зачуди "кой кръстник, на коя мафия" снощи сдобри Илиана Раева и министърът на спорта.

Коментари Напиши коментар

181

Пич

преди 1 седмица

"Нека спрем да слагаме своите хора." Толкова е зле този човек, че дори не се усеща какви ги говори. Като изяде няколк ошамара, и изведнъж стана много диалогичен. Шамарите трябва да продължат, докато не започне да гледа небето през решетките.

180

toti

преди 1 седмица

Много работи ще видите,само не бързайте и не се крийте за да се запечатат спомените ви от бъдещето !

179

Банки Мун

преди 1 седмица

Заради кражбите,образование и медицина се сринаха до нулата.Не може научен работник в бан да взима 1200 лв и личен лекар 1400,а шеф на частна болница да взима мирлиони,като краде болни и здравна каса едновременно.