Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" ще предложи Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Това обяви в предаването "Евродикоф" Кирил Петков.

"Когато говорим за някое лице, трябва и двамата с Асен да сме съгласни, не може да взимаме еднолично решение. И двамата с Асен сме харесали работата на Бойко Рашков и бихме се радвали да го предложим отново за вътрешен министър", обясни той.

Още по темата

Съпредседателят на ПП не коментира дали Корнелия Нинова ще бъде номинирана за вицепремиер, но бе категоричен, че няма да е кандидат за вътрешен министър. Първо в неделя ще бъде подписан коалиционният договор, тогава ще се коментират имена, увери Петков.

„Ние поддържахме комуникация с всички партньори. Срещнахме се късно с БСП, защото приключихме късно с консултациите. Не се крием от никой, вървим пеш. Ако се криехме, нямаше да има снимки. Отидохме да говорим. Нинова имаше притеснения от думи на Василев за бюджета. Отидохме да й обясним спокойно, че 1/12 за януари няма да е притеснение за никого и не е казус, заради който някой да каже, че не сме се справили”, обясни той.

Той посочи, че си говори с всички лидери на партии, с които от ПП преговарят, за да има консенсус.

„Ние няма на играем тези политически игрички на наши и ваши.Надеждата ни е да събираме най-правилните хора. После всеки има право да подкрепя, както иска. Не ме е страх от гласове „за”, каза още Петков.
 

Коментари Напиши коментар

372

Да допълня...

преди 1 месец

До Доволнили сте? 376 Убитите майки са изнасилени и изоставени. Бадева се търкаляха по жълтите павета .Никой никъде ни ги споменава вече. Ама и те замлъкнаха. Нали властта вече е при комунистите. Що да скачат ?Целта е постигната.

371

НИНОВА -ПРЕМИЕР!

преди 1 месец

Никак не е лошо Нинова, докато още не е заминала за Сливен, да бъде номинирана за премиер, въпреки,че нейната сила е в приватизацията. С тази номинация тя може да отърве и Сливенския. Няма никаква опасност, нали Гешев го гласят за отсвирване, няма само да им пречи я ...

370

Доволнили сте?

преди 1 месец

Къде отидоха майките на деца с увреждания? Къде отидоха всички протестиращи? Цените на храни, стоки, ток, вода и парно растат нагоре...Доволни ли сте или спряха да ви плащат?