Снимка: БГНЕС
"Категорично не приемам становището на Етичната комисия, за което научих от медиите. То нарушава Правилника на СУ и поне два закона." 
 
Това написа в социалните мрежи Петър Илиев във връзка със становището на Етичната комисия към Софийския университет, че в книгата му "Компетенцията на Народното събрание" има плагиатство, предаде БГНЕС.
Още по темата
 
"Видно е, че комисията се е водила от политически съображения, за да ме засегне лично, а оттам и да уязви ПП ИТН, от която бях издигнат. Оруеловата "1984" се е пренесла през 2021 г. в Храма на науката, като инструмент за отстраняване на неудобни учени и преподаватели. Дали политическата и "чрезвичайна" целесъобразност не е започнала по болшевишко-комисарски начин да господства над върховенството на закона", пише още представителят на ИТН в Twitter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

45

A. A.

преди 2 месеца

Боряна Богданова Мусева от Етичната комисия и ЮФ също плагиатства. Емилия Първанова Панайотова от ЮФ е плагиат. Има още преписвачи от ЮФ, но си получават заплатите.

44

тя

преди 2 месеца

когато на някой не му изна ся оправдава се с политика !

43

Анонимен

преди 2 месеца

Те отстраниха проф. Михаил Мирчев заради това, че говори елементарни истини, та едно плагиатство ли няма да измислят и лепнат на някого, ако искат да го орезилят?