Снимка: БГНЕС

„Имаме кандидат за президент, това е наша стратегия и тактика преди изборите, ще издигнем човек, който да може да даде отпор на сегашния президент и да спечели изборите, ще е всичко това, което Румен Радев не е - ерудиран, спокоен, балансиран. Не мога да коментирам имена, когато му дойде времето - ще научите името“, заяви в ефира на БНТ бившият спортен министър Красен Кралев.

Той допълни, че ГЕРБ са си взели поуките отпреди 4 години, когато подценили ситуацията.

„Влизаме пределно мобилизирани, със силна кандидат-президентска двойка, която се надявам съвсем скоро да бъде обявена, ще бъдете удовлетворени всички“, допълни той.

Кралев посочи, че в момента страната се намира в тежка криза, защото служебното правителство се е провалило в ръководенето на пандемията.

Още по темата
"Нашите планове са да сложим край на този хаос. Причината е безкрайното желание на Радев да бъде избран за президент за втори път, на всяка цена. Всички бяха срещу всички, кабинет не можа да се състави. Толкова много се плюха, че накрая ги погнуси да се целуват. Маските падат, "партиите на промяната" станаха "партии на подмяната", допълни Красен Кралев.

Той заяви, че хората искат връщане на стабилността и нормалността.

"Необходимо е ускоряване на ваксинирането, самият здравен министър е антиваксър, пропусна се ценният период за ваксиниране през летните месеци", каза още Красен Кралев и добави, че съдебна реформа трябва да бъде направена, когато има стабилно мнозинство.

Коментари Напиши коментар

72

1

преди 2 седмици

абе родопски манекен,кога пък го разбрахте,какво има какво няма,или и ти като началника си говориш наизуст.

71

334

преди 2 седмици

Ако Борисов е истински мъж, ше излезе в пряк двубой с Радев. Защо не го направи? Ами защото ще загуби. И сега го усукват. Най-вероятно кандидатът им ще бъде лансиран от някакъв "инициативен" комитет, за да са скрие бъдещият срам на ГЕРБ от провала.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Като те гледам какъв *** си нищо не става от теб но с далавери и оргии се домъкна до власта