Снимка: БГНЕС
"Демократична България" и новата формация могат да се преборят заедно за първото място. Каквото и да стане, отношенията трябва да бъдат партньорски. Моето мнение остава непроменено – грешно ще бъде да се изпусне шансът за първото място. Този шанс няма лесно да се върне", каза пред Нова тв евродепутатът от "Демократична България" Радан Кънев.
 
Той изтъкна, че вижда новата формация на Кирил Петков и Асен Василев като съмишленици. Припомни още, че партията ги е подкрепила като министри и им е дала отлична оценка.
Още по темата
 
"Видимо е, че те имат подкрепата, самочувствието, а и опита на хора от бизнеса, които разбират стойността на екипа, на дисциплината и на съвместната работа. Беше ясно, че те ще създадат собствена политическа сила. След това е времето за разговори с „Демократична България” и новата формация, за да се вземе решение кое е най-разумното – общо или отделно явяване на двете формации на парламентарни избори", посочи Кънев.
 
Той сподели, че се надява на лидерско ниво да се проведат достатъчно задълбочени разговори, за да се прецени дали тази възможност е най-добрата от гледна точка на обществения интерес. 
 
Кънев смята обаче, че коалиция между ДБ, новата формация и ГЕРБ е невъзможна.

Коментари Напиши коментар

69

мм да

преди 1 месец

дб - бяха остатака на - костовото сдс нали - може да са пьрви в масовата приватизация ако спечелят , моите прогнози са , че ще надминат дори и - герб

68

Анонимен

преди 1 месец

Тебе пък Кой те прати в европарламента!!!

67

реалист

преди 1 месец

А може и да не е.