Снимка: БГНЕС

„Това не е работа, момчета. Трябва да се работи яко, последователно“. Такава оценка за колегите си депутати пред БГНЕС даде Мика Зайкова от „Има такъв народ“.

„Надявам се през следващия парламент вече да им дойде акъла в глава, да си спомнят в какво са се клели и да заработят“, посочи тя в последния работен ден на 46-ото Народно събрание.

„Беше много кратък, но въпреки това успяхме да направим бюджета – големият и двата малки, на НЗОК и ДОО, което е важно. Ако днес успеем да гласуваме и някой и друг закон, ще бъде полезно“, коментира още Мика Зайкова.

Коментари Напиши коментар

41

Време за промяна

преди 7 месеца

Нека Слави и сценаристите му да си видят резултата от г'лупостите, които сътвориха в 46-тото Народно събрание. Три седмици им трябваха само за да направят парламентарните комисии. Нито правителство направиха, нито съдебна реформа. Една актуализация на бюджета и това е.

40

Цък

преди 7 месеца

Какво да им дойде,като те го нямат,ама и ние сме едни глупаци,да ходим да гласуваме,оставете ги да си гласуват едни на други . сигурно като гласувам все едно и също мутри всеки парламент виждам,ходят там да си чешат езиците и ония работи.ай сектир вече от изборите им и на тях.всеки да се оправя.

39

Анонимен

преди 7 месеца

То на изкукуригали, как да им дойде акъла