Кадър: БНТ

Как да оттеглим Петър Илиев, като ние не сме го номинирали. Странно е откъде дойде тази информация. Това заяви Филип Станев от "Има такъв народ" пред БНТ. Властта за нас не е самоцел, каза Станев.

Още по темата

По думите му са били наясно с фигурата на Пламен Николов за премиер от 12 дни, а с него работят от повече от 3 години.

Станев допълни, че в бъдещ проектокабинет няма да взимат министри от служебното правителство, както и от другите парламентарно представени сили.

Ще има обаче имена от първия състав, който ИТН бяха обявили.

Асен Василев е канен само веднъж в проектокабинет на ИТН, разясни Станев.

Той допълни, че са искрени в отношенията си с "Демократична България". Определи декларацията им от парламентарната трибуна като изненадваща.

"В първия ни разговор г-н Иванов, генерал Атанас Атанасов, категорично заявиха, че нямат претенции за конкретни лица за министерски постове", заяви Станев.

 

Коментари Напиши коментар

129

Майна

преди 3 месеца

НАЙ- ДЪРЖИМ НА ФИНАНСОВАТА МИНИСТЪРКА НАЙ- МЛАДИЧКА Е. КЪВ ЛИ КАСТИНГ Е МИНАЛА!!?

128

Анонимен

преди 3 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става на критериите "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

127

Прожектор

преди 3 месеца

На нас не са ни нужни интелигентни, r. "Селекцията" на вождове става на на критерии "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".