Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарните групи в 46-ото Народно събрание, преди да връчи мандат за съставяне на правителство на посочения кандидат за министър-председател от най-голямата от тях.

Предвидените в Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат днес в президентската институция, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От 09.00 часа – с представители на парламентарната група на „Има такъв народ“; От 10.15 часа – с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; От 11.30 часа – с представители на парламентарната група на "БСП за България";

От 13.30 часа – с представители на парламентарната група на „Демократична България“; От 14.45 часа – с представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“; От 16.00 часа – с представители на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

 

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 месеца

КАПРИЗНОТО ДЕТЕНЦЕ ИТН ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ ДО 14 ДНИ ПРАВИТЕЛСТВО. ПРИ КОНСУЛТАЦИИТЕ С ПРЕЗИДЕНТА ПОТВЪРДИХА, ЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В КОАЛИЦИЯ. ПОЯВИХА СЕ СЛУХОВЕ, ЧЕ ТИТУЛЯР ЩЯЛ ДА БЪДЕ МАГЛЕНА КУНЕВА - ПРЪМОВА, ГРОБОКОПАЧЪТ НА БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА - АХ, ЧЕ СВЕЖА СТАРА МУЦУНА !!!

10

карачанаков

преди 3 месеца

Учителката: Ученикът Кришан говори ми за../а Мирча повтаря това което знае краставицата,краставицата/а тя му казва за папрата,а той точно за папрата ли нещо друго ли искаш ДА ЗА КРАСТАВИЦАТА. РашКУХ кажи нещо за...а той за Гешев,за Гешев,говори ми за положението в страната.То положението .ама той Гешев има 150 ЧОВЕКА ОХРАНА РашКУХ състоянието ти трябва да стане обект на психиатрите,вредиш и на себе си всяка втора дума ти е Гешев .И докато на Мирча му е простено той е комик а ти що си?

9

карачанаков

преди 3 месеца

Върви си заека насреща вълка и лисицата,а бе заек що си без шапка и го набили. На другият ден заека вече със шапка, а бе заек що си със шапка и пак го набили. На третият ден му поискали цигари ,а той подготвен ги попитал с филтър или без те се спогледали и.........а бе що си без шапка и пак го набили. Е РашКУХ не е набил Гешев но иска да бъде махнат за ДЕЙСТВИЯ и БЕЗДЕЙСТВИЯ. Когато човек стигне определена възраст почва да има видения и чува гласове Гешев,Гешев,Гешев и сън не го лови.