Снимка: БГНЕС

Машина пуска ценови разписки вместо вместо такива за вота в Костинброд. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в София – област Димитър Димитров.

Той поясни, че проблемът е засегнал шеста секция в града. Чака се техник, който да го разреши, предаде БНР.

Още по темата
"Снощи в 11.30 са дошли машините в Драгоман и Сливница. В Душанци машината показа друга дата и час. Чакаме техника да дойде, не е спряна. Чакаме да видим решението на казуса.  Това са ни проблемите общо взето с машините, другите работят навсякде. Трябва да ви кажа, че кол центъра на "Сиела норма" отказваше да вдине телефона, обаче сега го вдигат", поясни Димитров.

В 13-та секция в 55 СУ в София началото на изборния ден се е забавило с повече от час. Причината е неработещ контакт, към който е била свързана машината за гласуване. Пред секцията се образува опашка от желаещи да гласуват.

Коментари Напиши коментар

109

Vanko

преди 9 месеца

Кметя на Костинброд е гробар- то е ясно....цената на бюлетините - от тия фалшивите от миналото....

108

Петърчо

преди 9 месеца

Еми има логика, ако клиента си е продал вота много ясно какво ще получи освен парите. Нали сме пазарна икономика и трябва да се отчитат данъци я!

107

Анонимен

преди 9 месеца

В нашето село пък обратен случай. Отидох сутринта да пия кафе, сервитьорката ми донесе разписка, че съм бил гласувал за БСП.