Снимка: Bulgaria ON AIR

Смутни времена за българската политика. От какви знаци имат нужда дясномислещите хора?

Предпочитам да стоя вдясно, да казвам какви са десните решения. Във времето се видя, че само десните решения работят. Трябва да се върне този дебат и идеологията е изключително важна, не бива да заменяме с клюки. Това каза за "Денят ON AIR" д-р Илко Семерджиев от коалицията ГЕРБ-СДС.

"Не отричаме лявото, но видяхме във времето, че когато левите вземат властта, често удрят държавата в стената", подчерта той.

От думите му стана ясно, че дясното е сложна материя, свързана с тежко отговорности.

"В изминалата година, когато лекарите падаха от умора на работните си места, някой ги наричаше "търговци". В дясно ние обичаме думите да са точно използвани. Министър Кацаров е компетентен човек", посочи д-р Семерджиев за Bulgaria ON AIR.

Според него един добър управленец по-трудно допуска тежък проблем. "Лекарите не се занимават с търговия, има много регулации и нито една от тях не е търговска", обясни още той.

По думите му забравяме, че съдът е единственият, който решава.

"Бил съм в съдебни дела и съм ги печелил на 3 инстанции. Бих призовал за много по-внимателно говорене. Веднъж наруши ли се доверието, едно общество потъва в хаос", подчерта събеседникът на Ганиела Ангелова.

"Ние сме страна членка на ЕС, трябва да има реципрочност в управлението. Ако сте поели отговорност да управлявате държава, нямате право да се оплаквате. Безработицата слезе под 6%. Не обвинявам никого за нищо. Не виждам конституционен проблем да се действа според закона. По отношение на закона "Магнитски", голям партньор на България казва, че посочва поименно лица, които не бива да бъдат избирани", допълни д-р Илко Семерджиев.

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 седмица

Старите мутри отново се опитват да яхнат народа вместо да са в затвора.

25

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен, к.23:Илко Семерджиев беше авторът на болничните пътеки, които направиха сума ти лекари милионери и когато Коронавирусът започна да коси наред, те се скриха като мишки.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Този пък от коя пещера изпълзя? Стига ни бившият седесарски кмет на Дупница, пишман докторът Кацаров!