Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ВМРО и бивш военен министър Красимир Каракачанов пожела на служебния кабинет "приятно ровене в  Министерство на отбраната".

Още по темата
Той отсече, че служебното правителство е решило да атакува и патриотите.

Според него министър Георги Панайотов не е бил добре подготвен и бил подведен, когато отправи обвинения към предишното ръководство на МО.

"Не е точен като казва, че той е възложил проверка. Всъщност проверката съм възложил аз – за периода 2018 и 2019 г. Възложил съм я на одита в Министерство на отбраната. Всичко, което казвам, се проверява лесно по документи. На 5 май 2021 г. съм написал резолюцията на този доклад и съм го изпратил за допълнителни компетенции“, коментира Каракачанов.

"Излиза, че МО последните години не е имало никакъв контрол. Искането за одит е възложено от мен и резолюцията, когато е бил готов одитът, е поставен от мен. Защо е подведен – служебното правителство се опитва да провежда една политика, с която да вади истини или полуистини, с които да компрометира бивши министри от предното управление. По отношение на МО им пожелавам приятно ровене", заяви Красимир Каракачанов.

Коментари Напиши коментар

48

Мириз

преди 1 година

Колкото повече ровиш, толкова повече мирише.ти си го пожела.

47

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов беше народен министър на МО според народната поговорка на гол тумбак чифте пищови

46

Анонимен

преди 1 година

Търкалящият се министър на отбраната, който едно салто не може да направи от шкембето си е за панделата час по-скоро. Да се проверят договорите за самолетите и корабите и веднага ще лъсне корупция в огромни размери.